Evenementen

Boek een AlkmaarsGoud kaasproef arrangement!

Kom met je collega’s, vriend of familie AlkmaarsGoud® kaas proeven in onze Kaas Experience! 

Kom in een gezellige setting heerlijke kaas proeven in een eeuwenoud grachtenpand gelegen naast de Alkmaarse Kaasmarkt en met uitzicht op de Waagtoren! Onze kaasexperts staan klaar om je mee te nemen op een smakelijke reis door de wereld van AlkmaarsGoud®. We laten je ervaren hoe je onze rijke, smaakvolle top kaas kan combineren met bijvoorbeeld thee en adviseren je over bijpassende bier of wijn. En vertellen je natuurlijk alles over de enige echte in Alkmaar ontwikkelde kaas! 

Bij elk blokje kaas een verhaal!

Unieke beleving: Geniet samen van een gezellige samenzijn in het hart van Alkmaar, te midden van de rijke historie van kaas.

Heerlijke proeverij: Verwen je smaakpapillen met een kaasproeverij in combinatie met bijzondere thee en advies over bijpassende wijn of bier, geheel verzorgd door het enthousiaste team van AlkmaarsGoud®.

Authentieke locatie: Geniet van de prachtige ambiance in ons karakteristieke pand aan De Mient, direct naast de wereldberoemde kaasmarkt van Alkmaar.

Verhaal AlkmaarsGoud®: Leer meer over onze exclusieve kaas, de unieke zeskantig vorm, het ambacht van kaasmaken en de rijke kaasgeschiedenis van Alkmaar. 

Programma:

Welkom met thee: Het uurtje begint met ontvangst in onze Kaas Experience, waarbij we laten ervaren hoe je zelfs de smaak van een thee kunt combineren met onze kaas. 

Rondleiding & verhaal: We leiden je rond in onze Kaas Experience en vertellen je op een vermakelijke manier het verhaal achter AlkmaarsGoud®. 

Afsluiting met drankje: Het uurtje sluiten we af met een bijpassend drankje in combinatie met onze smaakvolle kaas. 

Boekingdetails:

Datum: Op afspraak 

Tijd: Aanvangstijd in overleg, duur circa 1 uur

Grootte: Voor groepen vanaf minimaal 10 personen

• Locatie: Alkmaars Goud Experience, De Mient, Alkmaar 

Kosten: € 10,- p.p. * 

* De prijs is gebaseerd op het beschreven programma en consumpties. Uiteraard kunnen we het programma aanpassen naar wens. 

Voor meer info of boekingen kun je een e-mail sturen naar: info@alkmaarsgoud.nl